Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering Seniorserierna

07 NOV 2019 19:06
Seniorserierna är i full gång för både vårt div 4 och div 5-lag. Båda lagen spelade igår sin tredje match för säsongen.
  • Uppdaterad: 07 NOV 2019 19:06

Seniorserierna är i full gång för både vårt div 4 och div 5-lag. Båda lagen spelade igår sin tredje match för säsongen. För division 5 laget var det äntligen dags för hemmapremiär efter att ha inlett säsongen med två oavgjorda bortamatcher. Motståndet för dagen stod Kävlinge BTK för och efter många jämna matcher slutade det till sist med vinst för Skurup med 8-4. Det var en klassisk lagseger där alla fyra hemmaspelare vann minst vars en match och bidrog till segern i högsta grad. Bäst gick det för Karl Norgren, som verkligen börjar växa in i kostymen i seniorserierna, då han tog hem alla hans tre singelmatcher. Förutom Karl så spelade även Henrik Grahn, Jan Olsson och Alf Sångberg för hemmalaget. Hemsidan tycker även det är extra kul att båda våra nyförvärv inför säsongen, Henrik och Alf, fick vinna matcher i sin hemmadebut i Skurup Sparbank Arena!

För klubbens div 4-lag väntade årets andra bortamatch, när Limhamns BTK välkomnade oss till storstaden. Efter att ha inlett säsongen med en vinst och en förlust så var det en taggad kvartett som hade bestämt sig att vi skulle ta med oss två poäng hem till Skurup från den här matchen. Efter en jämn inledning på matchen, med många matcher som avgjordes först i femte och avgörande set, kunde Skurup rinna ifrån och vinna matchen med 8-4. Med en ställning 5-3 till Skurup, som förvandlade till 6-4 efter dubblarna, kunde Thomas Håkansson och Fredrik Tillberg gå in och slå in matchbollarna i sina respektive singelmatcher. Utöver ovan nämnda Thomas och Fredrik, så var det även Martin Nordström och Torbjörn Wiberg som representerade Skurups färger den här kvällen. Precis som för laget i division 5 så var detta en äkta lagseger där alla spelare bidrog till segern. Hemsidan väljer dock att framförallt lyfta fram Martins två första segrar i serien för säsongen som riktigt kul! 
Hemsidan gratulerar båda seniorlagen till segrarna under gårdagen och ser tillbaka på tre relativt bra inledande omgångar i serierna. Nästa omgång för båda lagen spelas nästa Onsdag, 13/11 kl 19:00 i Skurup Sparbank Arena. För första gången den här säsongen spelar båda lagen hemma samtidigt, vilket skapar en härlig stämning i hallen. Varmt välkomna ner för att heja på våra seniorer!
Skribent: Marcus Berggren
Epost: Adressen Gömd

ICA Nära Tores Allköp, Skivarp

 

Bösarp

shoppinglogga

 

SkurupsSparbank

 

 

XL

 

motor

 

 

Action

 

 

 

Postadress:
Skurups BTK - Bordtennis
Tulesholmsgatan 145
27437 Skurup

Kontakt:
Tel: 0725150117
E-post: This is a mailto link

Se all info