Hoppa till sidans innehåll

Juluppehåll för seniorlagen

15 DEC 2019 19:52
Då har våra två seniorlag kommit halvvägs igenom säsongens seriespel och det är dags för juluppehåll. Båda lagen har stått för klart godkända insatser under den första halvan under säsongen.
  • Skapad: 15 DEC 2019 19:52

Då har våra två seniorlag kommit halvvägs igenom säsongens seriespel och det är dags för juluppehåll. Båda lagen har stått för klart godkända insatser under den första halvan under säsongen. Division 5-laget får fira jul som antingen fjärde- eller femteplacerade, beroende på resultatet i en hängmatch, medans division 4-laget tar julledigt som tredjeplacerade.

Den sista seriematchen för respektive lag spelades under den gångna veckan. Division 5-laget begav sig till Kvarnby för att möta serieledaren och förlorade till slut den matchen med 8-4. Division 4-laget hade i sin tur äran att hälsa FIFH Malmö välkomna till Skurup Sparbank Arena för årets sista match. Efter en jämn och tuff match kunde till slut hemmalaget stå som segrare med 8-5, vilket också gjorde att man tog över tredjeplatsen i serien från just nämnda FIFH.
Nu är det dags för lite välförtjänt ledighet för våra seniorspelare och ladda batterierna för återstarten av serierna på andra sidan nyår. Den 15/1 är det dags igen för båda våra seniorlag och det kommer inledas med en härlig dubbelmatch på hemmaplan. Division 5-laget kommer då att hälsa Bjärreds BTK B välkomna medans Divsion 4-laget får chansen att ta revansch för premiärförlusten mot IF Ale C. Varmt välkomna ner till Skurups Sparbank Arena då för att heja på våra lag!
Skribent: Marcus Berggren
E-post: Adressen Gömd

ICA Nära Tores Allköp, Skivarp

 

Bösarp

shoppinglogga

 

SkurupsSparbank

 

 

XL

 

motor

 

 

Action

 

 

 

Postadress:
Skurups BTK - Bordtennis
Tulesholmsgatan 145
27437 Skurup

Kontakt:
Tel: 0725150117
E-post: This is a mailto link

Se all info