Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsserien avslutades på hemmaplan

20 MAR 2022 18:43
Igår var det dags för säsongens sista seriesammandrag för klubbens ungdomar och det var dags för matcher på hemmaplan i Skurup Sparbank Arena.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2022 18:43

Igår var det dags för säsongens sista seriesammandrag för klubbens ungdomar och det var dags för matcher på hemmaplan i Skurup Sparbank Arena.

På morgon var det dags för match mot Sjöbo där det blev en klar seger för Skurup med 5-0 och fokus kunde snabbt läggas på eftermiddags match mot Kristianstad. Det blev en nervkittlande match där dubbeln spelade en avgörande roll. Nellie och Felix lyckades, tack vare bra spel, vända ett 1-2 underlage till seger med 3-2. Därefter kunde Malte och Nellie avgöra till Skurups fördel och segern kunde till slut tillskrivas med 4-1!

Vinsterna gjorde att Skurups pingistokiga ungdomar tog hem hela serien 2021-2022. Ett härligt gäng som har riktigt kul tillsammans och med glädjen följer roliga matcher. Från början var de endast två spelare i laget och under året har Felix och Olle anslutit. När vi nu avslutat 2021-2022 års seriespel så gör ungdomarna det som mästare, detta trots att det varit deras första seriespel i Pingis.

Stort grattis!!Skribent: Marcus Berggren
E-post: Adressen Gömd

ICA Nära Tores Allköp, Skivarp

 

Bösarp

shoppinglogga

 

SkurupsSparbank

 

 

XL

 

motor

 

 

Action

 

 

 

Postadress:
Skurups BTK - Bordtennis
Tulesholmsgatan 145
27437 Skurup

Kontakt:
Tel: 0725150117
E-post: This is a mailto link

Se all info